TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 23.6.2020 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi JanDogs, Y-tunnus 2828527-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.janpaw.fi ostoskorin kautta. Tuotteita voi myös ostaa JanDogsin toimitiloista Oulunsalosta, sekä jälleenmyyjiltä.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen loppusumma
  • Tilatut tuotteet


Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, mobiilimaksuilla, laskulla tai osamaksulla. Maksaminen tapahtuu Checkout Finlandin kautta. Käyttämällä Checkout Finlandia hyväksyt heidän sopimusehtonsa.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Lue lisää Checkout Finlandista klikkaamalla.

Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tuotteet eteenpäin 1-5 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Pidätän oikeuden muutoksiin, joista ilmoitetaan asiakkaalle tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat

Tuotteilla on ilmainen postitus Suomeen!

Nouto JanDogsin toimitiloista tai muutoin sovitusta paikasta 0 €

Jos haluat noutaa tuotteet JanDogsin toimipisteeltä Oulunsalosta, ota yhteyttä sopiaksesi ajan.

Emme tee jälkitoimituksia.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös pakkauksen tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa.

Tuote on viallinen: ota yhteyttä info@janpaw.fi.

Tuote on kunnossa, mutta haluat palauttaa jostain muusta syystä: ota yhteyttä info@janpaw.fi ja palauta tuote maksamalla itse postimaksu. JanPaw ei lunasta postiennakolla lähetettyjä paketteja.

Ota aina yhteyttä info@janpaw.fi ennen palautuksen tekemistä!

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

JanDogs
Kauppiaantie 25
90460 Oulunsalo

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@janpaw.fi tai postitse:

JanDogs, Kauppiaantie 25, 90460 Oulunsalo

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Tilauksen peruminen tai noutamatta jättäminen

Tilaukset lähetetään pääasiassa kirjepostina. Isomman määrän tilatessa voidaan tilaus toimittaa myös pakettina. Pakettien kohdalla tilauksen noutamatta jättäminen ei ole hyväksytty peruutus, vaan tilauksen peruuttamisesta on aina ilmoitettava etukäteen sähköpostitse osoitteeseen info@janpaw.fi. Perimme 14 € postikuluja, mikäli tilaus jätetään noutamatta ja paketti palautuu meille ilmoittamatta. Summa vähennetään palautettavasta maksusta.

Muuta

Alennukseen oikeuttava koodi on lisättävä tilaukseen ennen sen maksamista. Tilaukseen ei voi lisätä alennuksia jälkikäteen.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

JanPaw ja JanDogs käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.